DružabnoNovice

7Šrit – Predozirala si me

Primorska skupina 7šrit predstavlja svojo novo skladbo Predozirala si me. 7šrit so v svojih temeljih in na terenu band za žur, s skladbami, ki jih izdajajo, pa so doma v pop vodah. Do danes so že predstavili Tvoji promili in Rabim te, danes pa je pred vami nova, Predozirala si me. Tudi pri tej skladbi so 7šrit sodelovali z avtorjema Rokom Lunačkom (glasba in tekst) ter Blažem Hribarjem (aranžma).

Začetki skupine 7šrit, kar v prevodu iz avstrijskega narečja pomeni 7 korakov, segajo v leto 2004. Od takrat skupina pretežno preigrava priredbe drugih izvajalcev, pred dvema letoma pa so se člani odločili, da je čas, da naredijo tudi kaj svojega. Posneli so skladbi Tvoji promili in Rabim te ter danes novo, Predozirala si me. Skupino sestavlja 5 članov: Uroš Goljevšček (vokal, klaviature), Monika Šuligoj (vokal, harmonika), Lili Štubelj (harmonika), Janez Krašna (kitara) in Vlado Kolmančič – Mečko (bobni).

Skladba Predozirala si me je v svojem bistvu ljubezenska; in takšen je v podtonu tudi videospot, ki so ga posneli 7šrit z Rokom Breznikom. Sicer pa si spot in skladba stojita nasproti: v spotu je mučno z njo, v resnici je mučno brez nje.

Rudi Leskovec
foto: 7Šrit

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button