NoviceUre

Breguet Type XX Chronograph 2067

Premierna kombinacija materialov.

Breguet je predstavil novi Type XX Chronograph 2067, zapestno kreacijo z dvosmerno vrtljivo luneto iz keramike, materiala, ki je prvič uporabljen v Breguetovih kolekcijah.

Za nameček je vse skupaj vstavljeno v zlato ohišje, ki je prav tako premierno za linijo Type XX, saj so do zdaj bili vsi pilotski modeli narejeni iz nerjavečega jekla. Kot ob nedavno predstavljeni osveženi različici, ohišje ohranja mere 42 mm x 14,1 mm, dvosmerno vrtljiva luneta pa ponuja 24-urno skalo kot možnost preračuna drugega časovnega pasa.

Posebnost predstavljene različice je globoko modra barva številčnice, zaključena z učinkom brušenja v stilu sončnih žarkov. Ne manjkajo vstavki SuperLuminova za boljšo berljivost v slabih svetlobnih pogojih ter datumsko okence na poziciji časa 4:30.

Skozi safirni kristal hrbtne strani je moč ozreti avtomatski mehanizem, kaliber 728, ki premore stebričasto kolo, navpično sklopko, deluje s frekvenco 5 Hz ter ponuja kronografsko funkcijo flyback s 60-urno rezervo energije navitja.

V kompletu prihaja usnjen pašček modre barve ter tekstilni pašček v modri barvi, medtem ko bo za pilotski komplet v rožnatem zlatu potrebno odšteti vsaj 41.700 evrov. Več informacij o modelu ter nakupu prejmete pri slovenskem pooblaščenem prodajalcu v butiku Slowatch 1991.

Rocco
foto: Breguet

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button