NoviceUre

Patek Philippe predstavlja kolekcijo Cubitus

Nova kolekcija po četrt stoletja.

Informacija, ki se je v začetku tedna zdela kot ideja umetne inteligence, se je zdaj izkazala za resnično. Mogočni Patek Philippe je končal ugibanja ter v urarski svet poslal novico o kreaciji popolnoma sveže kolekcije Cubitus.

Oblikovno bi lahko zapisali, da gre za evolucijo Nautilusovih potez. Zdaj 8-kotno ohišje ima dimenzije 45 x 44,5 mm z debelino 8,3 mm. V njem se trenutno nahajata mehanizma z zapletom datuma ter letnega koledarja, dočim so ob najavi bile lansirane tri modelne različice.

Referenca 5821/1A je narejena iz nerjavečega jekla, nosi zeleno številčnico z zapletom datuma in je sparjena s kovinsko zapestnico. Sledi referenca 5821/1AR, katere posebnost je kombinacija nerjavečega jekla ter rožnatega zlata s čudovito modro številčnico. ”Dvo-metalna” kombinacija se nadaljuje tudi vzdolž zapestnice. Najbolj markatna referenca 5822P, vsaj gledano z urarskega vidika, prihaja v ohišju iz platine ter zapletom letnega koledarja. Poleg prikaza luninih men in dnevov v tednu, se številčnica ponaša s centralnim velikim datumom.

Vstopni model Cubitus z zeleno številčnico bo stal vsaj 40,575 evrov, medtem ko bo za dvo-metalno različico potrebno odšteti 60,257 evrov. Najbolj bo denarnico olajšala izvedba Cubitusa iz platine z velikim datumom ter zapletom letnega koledarja, in sicer za 86,908 evrov.

Rocco
foto: Patek Philippe

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button