Site icon CarAndUser.com

Rolex Oyster Perpetual Submariner Date

Oyster Perpetual Submariner Date

Rolex prenavlja ure po principu, kar je dobro ne spreminjaj. Posledično je zbirka Submariner za leto 2020 bila deležna subtilnih, a pomembnih sprememb.

Oyster Perpetual Submariner in Oyster Perpetual Submariner Date sta bila preoblikovana in imata zdaj večje ohišje s premerom 41 milimetrov ter novo zapestnico. Časomer je zdaj videti bolj proporcionalno. Oba modela sta bila deležna novih mehanizmov.

Oyster Perpetual Submariner je opremljen z novim kalibrom 3230, Oyster Perpetual Submariner Date pa je opremljen s kalibrom 3235. Poleg teh dveh tradicionalnih črnih modelov Rolex ponuja tudi nov Oyster Perpetual Submariner Date z zeleno Cerachrom luneto.

Obstaja tudi različica Rolesor. To je drzna kombinacija Oystersteel-a, rumenega zlata in osupljive modre številčnice in vložka Cerachrom. Potem so tu še modeli višjega cenovnega ranga, ki imajo zlato ohišje z ujemajočo se zlato zapestnico, oziroma modeli na voljo v rumenem zlatu z modro ali črno številčnico z ustreznim vstavkom lunete Cerachrom. Najbolj opazen je morda model iz belega zlata, ki združuje črno številčnico z modro luneto Cerachrom.

Rocco
foto: Rolex

Exit mobile version