Site icon CarAndUser.com

Hamilton Khaki Field Expedition

Khaki Field je zagotovo eden najbolj prodajanih modelov blagovne znamke Hamilton in verjetno ena bolj priljubljenih vstopnih ur na trgu. Linijo sestavlja več kolekcij, med katerimi predstavljen Expedition sodi v avanturistično kategorijo, o čemer priča orientacijsko pomagalo v smislu lunete s kompasom.

Kupci bodo imeli na voljo 8 referenčnih številk modela Khaki Field Expedition, vendar gre tehnično gledano za 4 primerke istega dizajna, izdelane v ohišjih premera 37 mm ter 41 mm. Še podrobneje sta 2 od teh 4 modelov enaka – razlika je o nameščenem paščku oziroma zapestnici.

Znotraj robustnega kovinskega ohišja se nahaja drugi vidik ure Khaki Field Expedition. To je številčnica, ki je precej skromno zasnovana z velikimi arabskimi številkami, puščičastimi kazalci, prevlečenimi s SuperLuminovo, in kratkimi paličastimi indeksi za urno ter minutno skalo. Torej, na voljo tri barve številčnice: črna, bela in modra. Črno je moč kombinirati s paščkom ali zapestnico, medtem ko je za drugi dve barvi rezerviran pašček.

Tisto, zaradi česar je ura Khaki Field v kateri koli različici popolnoma neuničjiva, je mehanizem, in pri verziji Expedition ni nič drugače. V njej se nahaja avtomatski mehanizem, kaliber H-10 z antimagnetno vzmetjo Nivachron ter zgovorno 80-urno rezervo energije navitja.

Priporočena prodajna cena predstavljene zapestne ure z avanturističnim karakterjem je nastavljena na 1.120 evrov. Z več informacijami o dobavljivosti in nakupu vsestranskega Hamiltona pa vas bodo opremili pri zastopniku Slowatch.

Rocco
foto: Hamilton

Exit mobile version