Site icon CarAndUser.com

George Coetzee z enim udarcem do nove Omege

“Hole in one” je najbolj odmeven dosežek igre golfa (tudi redek) ter pravi znak natančnosti in spretnosti igralca.

Pretekli teden je na turnirju Omega Masters v Crans-Montani v Švici, igralec George Coetzee iz Južne Afrike, dosegel ta želeni mejnik s čudovitim udarcem na 13. luknji. Za popestritev njegovega veličastnega trenutka je bil nagrajen z uro Omega Seamaster Aqua Terra.

41-milimetrska ura je izdelana iz ekskluzivne hišne zmesi 18-karatnega zlata Sedna. Ponaša se z brušeno modro številčnico v stilu sončnih žarkov in vsebuje črte vzorca tikovine, ki jih navdihujejo krovi luksuznih jadrnic. Nosi se na modrem gumijastem paščku, poganja pa jo vrhunski koaksialni mehanizem Master Chronometer s preverjeno natančnostjo, ki sovpada z dogodkom ” zadetka luknje z enim udarcem s palico”.

Ta znatna nagrada je zaslužena za igralca, ki se je zapisal v zgodovino in navdušil množice. Nagrada za ”Hole in one” je na voljo izključno za prvega igralca, ki potopi žogico na 13. luknji v sklopu turnirja v Crans-Montani. Za Georgea Coetzeeja je ta sanjski dosežek postal resničnost in zdaj ga lahko z Omego obeležuje v razkošnem slogu.

Rocco
foto: Omega

Exit mobile version