Site icon CarAndUser.com

Črnina za Lexusa LC ravno prav za noč čarovnic

Lexus kot kaže podrobno spremlja trenutno dogajanje in je ugotovil, da vaša strašljiva oprava za “halloween”potrebuje primerno avtomobilsko spremljavo. Kaj je lahko še bolj zloveščega ali primernega k vašem Batman kostumu, kot v črnino ovit športen avtomobil.

Spoznajmo posebno edicijo Lexusa LC Black Inspiration, ki prinaša črne dodatke za obe različici japonskega GT-ja – hibridnega LC500h ali polnovrednega LC500 z rohnečim V8 motorjem. Mi že vemo, katerega bi izbrali.

Ne glede na to, za katerega se boste odločili vi, bo vaš jekleni konjiček okrašen s črnimi elementi, namesto presežka kroma, zadaj ponosno nosi novo krilce, iz ogljikovih vlaken je izdelana streha, vse skupaj v celoto povežejo 21-palčna kovana platišča. Tudi pod površjem je nekaj novega in sicer Torsenov diferencial z delno zaporo, za več užitka za volanom privlačnega grand tourerja.

Lexusovi ustvarjalci niso pozabili na posebnost notranjosti, pri Black Inspiration opremljeni z 10-smerno nastavljivima sprednjima sedežema in odličnim Mark Levinson ozvočenjem s 13 zvočniki, za uživanje med počasno vožnjo, ko nekoliko obmolkne simfonija osemvaljnika.

Žiga Kolman
foto: Lexus

Exit mobile version