Site icon CarAndUser.com

Telemach ponuja novo storitev za uporabnike EON-a

EON Video klub sedaj uporabnikom zagotavlja nov način za spremljanje njihovih najljubših filmov in oddaj. Storitev priporoča najbolj priljubljene vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja, pri čemer upošteva individualne želje posameznih gledalcev in ponuja izbrane vsebine, s katerimi se vsak filmski večer spremeni v dogodek po meri.

Platformo je razvil United Cloud, z novo možnostjo prenosa vsebin EON Video klub pa naročnikom omogoča, da lahko najljubše serije in filme tudi prenesejo na svoje mobilne naprave ter uživajo v ogledu svojih želenih vsebin brez povezave. Uporabniki bodo lahko dostoali do knjižnice z 29.000 filmi, serijami in dokumentarci.

Ditka Maučec, izvršna produktna direktorica skupine United Group, je poudarila: »Prenovljeni EON Video klub je ključni trenutek v razvoju domače zabave, saj prinaša tako inovativni vmesnik kot možnost prenosa vsebin in dostop do njih brez primere. Ta mejnik odraža našo predanost izboljšanju izkušnje ogleda vsebin v regiji, kjer je EON hitro postal največja platforma plačljive televizije. Rast v številu naših naročnikov najbolje potrjuje našo zavezo zagotavljanju izjemnih možnosti za zabavo, pri čemer uporabnikom omogočamo, da v svojih najljubših vsebinah uživajo kadarkoli in kjerkoli.«

Boštjan Praprotnik
foto: caranduser.com

Exit mobile version