Site icon CarAndUser.com

Harryjev Audi RS6 na prodaj!

Tudi kronane glave imajo rade hitre premičnine in med ljubitelji tovrstnih vozil je zagotovo tudi uporniški britanski princ Harry. Ta si je v letu 2017 očitno zaželel nekaj bolj družinsko obarvanega in Audijev RS6 Avant (C7) je zagotovo predmet »mokrih sanj« številnih očetom na našem obličju.

Družinski karavan z V8 v nosu in s 560 KM v staji je zagotovo perfektna zmes udobja, dinamike in uporabnosti, medtem ko tehnologija izklopa valjev poskrbi, da se štirilitrski twin-turbo »osmak« izkaže tudi pri učinkovitosti. Britanska monarhija je v letu 2017 za dotični voz odštela približno 105 tisočakov in ga po 15 mesecih prodala. Princ je takrat s svojo mladoporočenko Megan z njim obrnil zgolj 7.200 kilometrov, medtem ko ima danes avtomobil prevoženih 110.000 km.

Dražbena hiša danes zanj zahteva vsaj 48 tisočakov, v zameno pa poleg monarha v knjižici bivših lastnikov prejmete še Audi RS6 v Daytona Grey Pearl Effect karoserijski barvi, ambient v kombinaciji sive alkantare in usnja z dodatki karbona ter nenazadnje tudi RS Sport podvozje z Dynamic Ride sistemom. Cena seveda ni zadnja, saj je menda interes med oboževalci britanskih kronanih glav precejšnje …

Blaž Likovič
foto: PistonHeads

Exit mobile version