Site icon CarAndUser.com

Urbanista: Brez kompromisov pri zvoku

Ljubitelji glasbene spremljave na vsakem koraku zagotovo poznajo švedsko znamko slušalk Urbanista.

Podjetje, ustanovljeno v letu 2010, skrbi za ljubitelje urbanega življenjskega sloga in prav zanje razvija različne tipe brezžičnih slušalk v minimalističnem skandinavskem slogu – tako naglavnih kot tistih za v uho. Tokrat so predstavili dve novi naglavni seriji, ki sta zopet poimenovani po globalnih metropolah. Spoznajte Urbanista slušalke Los Angeles in Miami.

Urbanista Los Angeles


Če citiramo Švede: Dobrodošli ob zori povsem nove dobe! Serija naglavnih slušalk Los Angeles so namreč svetovno gledano prve samopolnilne brezžične slušalke, ki energijo črpajo preko integriranih Powerfoyle solarnih celic. Čas poslušanja je tako skoraj neomejen, kajti serija Los Angeles ustvarja energijo tako pri sončni kot umetni svetlobi.

Ena ura sprehoda ob povprečnem sončnem dnevu vam zagotavlja do tri ure glasbenega užitka, nič kaj slabše pa se ne godi v svetli pisarni. Ko jih ne uporabljate jih preprosto odložite na okensko polico in med mirovanjem se bodo polnile same – uro »počivanja« prinaša dodatno uro poslušanja.

Urbanista Miami


Druge vendar nič manj zanimive so naglavne slušalke Miami. Zagotavljajo do 50 ur neprestanega zvoka, da bo vaša skladba zares prišla do izraza, pa bo nadalje poskrbel sistem za aktivno dušenje hrupa (ang. Active Noise Cancelling).

Tehnologija bo poskrbela, da se boste med hrupno okolico popolnoma zatopili v popolnoma svoj svet zvokov ali podkastov. Da ne bi ostali popolnoma izolirani, v kolikor tega seveda ne želite, pa je serija Miami dodatno obogatena s tehnologijo Ambient Sound Mode, ki iz okolice »filtrira« pomembe zvoke.

Urbanista Miami so na voljo v štirih barvnih kombinacijah, za več tehničnih informacij in podrobnosti naročila pa kliknite na uradno spletno stran TUKAJ.

Blaž Likovič
foto: Urbanista

Exit mobile version